Uživanje u Uskrsnim delicijama uz Alden bakalar!
Bakalar je riba koje se tradicionalno konzumira na blagdane koji simboliziraju obiteljsko zajedništvo i okupljanje, što bakalar čini idealnom namirnicom za pripremu za nadolazeći Uskrs, a posebice Veliki petak. Uskršnja trpeza izrazito je važna i uz pripremu jela ulaže se veliki trud kako bi blagdanski stol bio što ljepši i bogatiji ukusnim delicijama. Za Uskrs se specijalno pripremaju jela koja se inače ne jedu često, a sama prigoda odličan je način za obiteljsko povezivanje, ali i uživanje u hrani. Ukoliko svoje bližnje želite oduševiti gastronomskim delicijama, odličan odabir za pripremu obroka je Alden bakalar na bijelo Mantecato. Upravo u duhu Uskrsa, obitelj Banko zajedničkim snagama na temelju obiteljske tradicije proizvodi i nudi gotov riblji specijalitet Mantecato koji možete isprobati u četiri okusa: klasik, sa zelenim paprom, kaparom i maslinama, a svi su proizvedeni bez konzervansa, aditiva i umjetnih boja. Mantecato se odlično slaže s drugim namirnicama poput povrća, palente ili tradicionalne tjestenine kao što su pljukanci, a odabir odgovarajućeg okusa bakalar Mantecato je na Vama. Za nezaboravan Uskrs i uživanje u gastronomskim specijalitetima isprobajte zdrav i aromatičan bakalar na bijelo Mantecato!