Kreativnost i raznolikost bakalara

S dolaskom Uskrsa, mnogi će tražiti inspiraciju za pripremu ručka kako bi oduševili svoje bližnje i upravo tu uskače bakalar, izrazito svestrana namirnica koja svoje mjesto zauzima u brojnim modernim i tradicionalnim receptima. Recepti s bakalarom lako se mogu prilagoditi kako bi se postigao željeni okus, a upravo činjenice da se bakalar nadopunjuje s brojnim drugim namirnicama čini ga odličnim saveznikom u kuhinji. Bakalar možete pripremiti s krumpirom, tjesteninom, zapečenog u pećnici, u jušnom obliku ili čak na salatu, a uz prave začine završno jelo oduševiti će svakog svojom aromom. Za pripremu jela potrebna Vam je zapravo mašta i kvalitetan Alden bakalar koji će osigurati bogatstvo tekstura i okusa na Uskršnjem stolu. Bakalar na bijelo Mantecato odličan je izbor za pripremu jela jer je ovaj gotov specijalitet proizvedene bez konzervansa, aditiva i umjetnih boja- i na taj je način očuvan aromatičan okus samog bakalara. Mantecato se proizvodi u četiri okusa- klasik, sa zelenim paprom, maslinama i kaparama, a na Vama je da izaberete okus koji će se najbolje slagati s okusom jela koje želite pripremiti. Kako bi probudili Vašeg unutarnjeg chefa i inspirirali Vas u pripremi jela s bakalarom, Alden je osmislilo nekoliko recepata koji su Vam dostupni na slijedećoj poveznici: https://alden.hr/recepti/. Gastronomski užitak i obiteljska atmosfera zagarantirani su uz Alden proizvode!