Mantecato – idealan dodatak blagdanskom stolu

Bliži se Božić, a time sve više razmišljamo o namirnicama koje će ove godine činiti blagdansku trpezu i svojim okusima i mirisima začiniti obiteljsku atmosferu. Uz prekrasne domaće proizvode hrvatskih njiva i životinja, jedna namirnica zalutala iz nekih malo daljih krajeva ustalila se kao nezaobilazna komponenta blagdanskih gozbi u Hrvatskoj. Riječ je, naravno, o bakalaru.

Naš bakalar na bijelo Mantecato svojom izvanrednom kvalitetom savršeno se uklapa u svaki božićni stol. Bilo da ste zaljubljenici u tradiciju i ustaljene okuse ili više volite lagane note i minimalnu pripremu, bakalar na bijelo idealan je izbor za poslužiti najmilijima. Zahvaljujući svom jednostavnom okusu lako se uklapa kao centralni namaz vaše plate domaćih proizvoda. Za jednostavniju konzumaciju, pogotovo prilikom većih okupljanja, idealno ga je poslužiti u obliku kanapea ili brusketa u kombinaciji sa slanom ribom, tvrdim sirom ili rajčicama. Osim što je nutritivno bogat, neizmjerno ukusan i nepogrešivi spoj tradicije i praktičnosti, bakalar na bijelo Mantecato dolazi u 4 različita okusa po svačijoj želji.

Ove blagdanske sezone igrajte na sigurno i vašu trpezu obogatite našim najpoznatijim domaćim proizvodom – bakalarom na bijelo Mantecato.