Uskršnja trpeza uz Alden bakalar
Uskrs je blagdan topline, veselja i obiteljskog okupljanja oko blagdansko stola kojeg krase jela jedinstvenih okusa u kojima se uživa uz razgovor i smijeh. Uskršnji je stol često prepun različitih boja i dekoracija koje uz dodatak raznih gastronomskih specijaliteta aktiviraju sva naša osjetila koje uživaju u čarima Uskrsa. Uskršnja trpeza ne treba biti luksuzna i bogata kako bi oduševila Vaše goste, već je potrebno odabrati famozne okuse i teksture koje će jednostavnošću arome i okusa upotpuniti Vaš uskršnji doživljaj. Odgovarajući izbor namirnica i malo kreativnosti u kuhinji može rezultirati fenomenalnim jelima u kojima će uživati pravi ljubitelji hrane, a kulinarske nijanse bakalara Mantecato inspirirati će Vaša uskršnja jela. Profesionalnost i obiteljska tradicija tvrtke Alden ključan su element u stvaranju bakalar na bijelo Mantecato čija se nevjerojatna aroma lako kombinira s drugim sastojcima i potiče Vas na oslobađanje Vašeg „unutarnjeg chefa“ . Kako bi postigli željene okuse uskršnjih jela, gotov riblji specijalitet Mantecato nudimo u četiri okusa- klasik, sa zelenim paprom, kaparima i maslinama, a na Vama je da odaberete okus koji će se najbolje uklopiti u Vašu viziju savršenog pripremljenog uskršnjeg jela. Novi kulinarskih poduhvati i okusi mogući su uz Alden bakalar koji će nakon jednog kušanja postati Vaša nova uskršnja tradicija!