Jednostavna varijanta tjestenine sa okusom bakalara

Bakalar je riba u kojoj uživaju sve generacije, a ljubav prema bakalaru i pripremi jela s ovom raznovrsnom namirnicom prenosi se s koljena na koljeno kao i male tajne za što slasnije jelo. Bez obzira na to spremate li bakalar na tradicionalan način ili s modernim preokretom, korištenje tjestenine odličan je odabir kao dodataka bakalaru na bijelo. Prema tradicionalnom istarskom receptu bakalar na bijelo poslužuje se uz posutice, tjesteninu koja je slična krpicama ili flekicama. Bakalar na bijelo može se kombinirati i s tagliatelle tjesteninom, širokim rezancima, ali iskoristiti i za pripremu rižota te primamljivih lazanja koja će zasigurno oduševiti goste.

Prilikom pripreme tjestenine s bakalarom, potrebno je koristiti kvalitetan bakalar na bijelo koji će osigurati izvrstan okus jela. Alden proizvodi svojom originalnom i tradicionalnom recepturom odlično će se uklopiti u jela s raznim varijantama tjestenine i zadovoljiti nepce svakog gurmana. Gotov riblji specijalitet bakalar Mantecato obogatiti će svako jelo nekim od četiri različita okusa koja su dostupna u ponudi- klasik, za zelenim paprom, maslinama i kaparama. Bakalar na bijelo i tjestenina kombinacija su koja će svojom aromom i okusima oduševiti Vaše bližnje ili prijatelje i omogućiti beskrajno uživanje za stolom.