Bakalar na bijelo s posuticama
Bakalar na bijelo može se pripremati u brojnim varijantama i kombinacijama, a Alden Vam donosi recept koji uključuje tradicionalnu istarsku tjesteninu- posutice i bakalar Mantecato, kombinacija koja će zasigurno oduševiti vaše bližnje. Sastojci koji su potrebni za pripremu posutica s bakalarom jesu: crveni luk, šećer, sjemenovo ulje, čipke od kruha i naravno posutice. Prvi korak u pripremi je skuhati tjesteninu u slanoj vodi i ocijediti. Nakon toga možete krenuti pripremati preljev. Na sjemenovom ulju pržite crveni luk, šećer i čipke od kruha. Kad se luk zarumeni, prelite na tjesteninu i zajedno promiješajte, te servirajte uz gotovo riblji specijalitet Mantecato prema Vašem izboru. Kao prilog možete pripremiti kelj koji ćete najprije skuhati, a zatim popržiti na maslinovom ulju uz dodatak češnjaka. Detaljni normativ za 4 osobe možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://alden.hr/recept/posutice-s-bakalarom/. Okušajte se u pripremi posutica s bakalarom na bijelo, a vrhunski proizvod bakalar Mantecato osigurati će fenomenalan okus i aromu. Alden Vam želi dobar tek!