Ukusni sušeni bakalar: savršen izbor za zimu

Sezona zimskih praznika je glavna sezona bakalara, a i savršeno razdoblje za isprobavanje ukusnog sušenog bakalara, koji je postao sastavni dio mnogih mediteranskih kuhinja.

Aldenov originalni recept za bakalar vrlo je popularan u istarskoj regiji zbog svoje posebne gastronomske ponude. Postoji nekoliko različitih okusa bakalara u kojima možete uživati; klasični okus, sa zelenim paprom, s maslinama i s kaparima. Bakalar je izvrstan i kvalitetan izvor proteina, a koristan je u prevenciji i liječenju raznih bolesti, pa ga možete uključiti u svoje tjedne obroke, kako biste održali zdrav način života i redovito unosili izvrsnu hranu – kao što je, naravno, sušeni bakalar.

Možete birati između mnogih opcija za kombiniranje Aldenovih proizvoda – kao što su kanapei, palenta ili klasični rižoto. Ovaj se sastojak može koristiti na razne načine, a kvalitetna proizvodnja Aldena najbolji je izbor za korištenje u vašim odabranim receptima.

Opustite se sa svojim najdražima, uživajte u ljepotama zime i doživite samo najbolje od najboljeg, što Alden zasigurno nudi već desetljećima.