Idealni zalogaji za doček gostiju za novogodišnje veče

Silvestrovo se konačno bliži, pa se možemo okupiti za jednu posebnu noć, posljednju u godini, kako bismo pozdravili nove početke i oprostili se od godine koja prolazi. Ipak, ono o čemu treba paziti u noći kada dočekujete svoje prijatelje ili obitelj, bez sumnje je hrana. Ne brinite, ovu sezonu imamo i te kako na umu, pa smo željeli preporučiti kako uživati u ovoj noći uz ukusne zalogaje i više nego zadovoljene apetite.

Svi smo kao djeca naučili da se priprema bakalar neposredno prije Božića. No, moramo preporučiti korištenje namaza od bakalara u sendvičima veličine zalogaja koji se lako spravljaju i koje možete napraviti u kratkom vremenu. Na taj način dijelom poštujete tradiciju prepoznatljivog okusa, ali je i inovirate s nekoliko prekrasnih kombinacija okusa namaza od bakalara: maslina, zelena paprika, kapare ili klasik. Ova poslastica će se svidjeti i vašim gostima jer je lagana i božanstveno ukusna.

Trebat će vam vaš omiljeni Alden namaz koji dolazi u 4 okusa, tost kruh, slani fileti, masline i svježi crveni luk. Kruh najprije pecite oko 15 minuta da dobije hrskavost, a zatim nanesite sve sastojke na kruh i poslužite na velikom pladnju. Odozgo ukrasite cherry rajčicama kako bi se u sobi stvorio osjećaj zabave. Ova ideja je idealna za gala večeru, kao međuobrok ili za iznenadne goste.

Želimo vam noć uživanja s Aldenom i, naravno, sretnu Novu godinu!