Kulinarske nijanse uz bakalar okuse
Bakalar je riba koja se priprema na bezbroj načina i slaže s raznovrsnim sastojcima koje možete odabrati prema vlastitim željama. Svaki recept, pa tako i onaj koji uključuje bakalar, možete prilagoditi svojim preferencijama i željenom okusu jela. Upravo je zato bakalar savršena namirnica za eksperimentiranje i kombiniranje okusa i tekstura te testiranja kulinarskih vještina i kreativnosti u kuhinji. S približavanjem Uskrsa potrebno je planirati jela koja će biti poslužena na blagdanskom stolu, koje je mjesto obiteljskog okupljanja i uživanja. Bogatstvo stola za Uskrs ogleda se u kvaliteti namirnica, teksturi i okusu jela koja se nalaze na stolu, a ne kvantiteti posluženog. Za pripremu ukusnog uskršnjeg jela potrebno je tek malo kreativnosti i Alden bakalar proizvodi koji će osigurati izvanredni okus i kvalitetu pripremljenog jela. U svom asortimanu Alden nudi gotov riblji specijalitet proizveden bez konzervansa, aditiva i umjetnih boja- bakalar Mantecato. Mantecato je odličan izbor za pripremu jela s bakalarom kojima možete osvojiti nepce obitelji ili prijatelja za Uskrs i upotpuniti slavlje i veselje tog posebnog dana. Alden proizvodi Mantecato u čak četiri okusa- klasik, sa zelenim paprom, maslinama i kaparama, a na Vama je da izaberete okus koji najbolje odgovara okusu jela koje želite pripremiti. Kako bi Vas inspirirali u pripremi jela s bakalarom ovog Uskrsa, Alden donosi par recepata koje možete vidjeti klikom na sljedeću poveznicu: https://alden.hr/recepti/. Alden proizvodi savršeno će nadopuniti toplinu Vašeg doma popraćenih gastronomskim delicijama i finesama bakalara, stoga je vrijedno isprobati delikatese koje Alden pruža.