Delikatese od bakalara različitih okusa i neodoljivih aroma
Blagdan Uskrs najbolji je pokazatelj kako odlična hrana u kombinaciji s obiteljskim zajedništvom garantira kvalitetno provedeno vrijeme i u konačnici stvaranje nezaboravnih trenutaka. Gastronomija i hrana univerzalan su jezik koji je svima poznat, a pošto se svako jelo može pripremiti na drugačiji način i prema vlastitom ukusu, kulinarske vještine zapravo se mogu izjednačiti s kreativnošću i dozom mašte. Upravo su kreativnost i strast prema hrani, konkretno bakalaru, osobine obitelji Banko koja ponosno može reći da povijest njihove tvrtke Alden seže još od Austro- Ugarske. Tradicionalna receptura bakalara koja se prenosila s generacije na generaciju zadovoljiti će nepce svakog gurmana i savršeno se uklopiti u gotovo svako jelo. Svi proizvodu u ponudi rezultatu se istinske predanosti i izuzetnih kulinarskih vještina majstora bakalara, a kao poseban specijalitet u ponudi se ističe bakalar na bijelo Mantecato. Ovaj gotov riblji specijalitet namijenjen je upravo za pripremu ukusnih zalogaja i jela, a dostupna je u četiri varijante- klasik, sa zelenim paprom, kaparama i maslinama. Različiti okusi bakalara Mantecato omogućuju kombiniranje s raznim drugim namirnicama kao što su palenta, krumpir, tjestenina ili jednostavno tostiranim ili prepečenim kruhom na koji ćete namazati Mantecato po vlastitoj želji. Priprema bilo kojeg jela uz korištenja bakalara Mantecato, rezultirati će profinjenim okusima i aromama na čiji spomen odmah ogladnite. Vrhunska kvaliteta okusa bakalara Mantecato može se opravdati činjenicom da je proizvedene prema najvišim higijenskim i proizvodnim standardima bez dodataka aditiva, konzervansa i umjetnih boja. Izbor bakalara Mantecato i jela kojeg s njim želite pripremiti je upravo na Vama, a pritom nemojte zaboraviti biti kreativni i maštoviti u kuhinji jer što je srcem odabrano s ljubavlju je spremljeno