Bakalar na bijelo: Tradicija s bogatom aromom i dubokom simbolikom


Bakalar na bijelo zauzima posebno mjesto na blagdanskim stolovima uoči Velikog petka i Uskrsa. Njegova prepoznatljiva aroma i bogat okus prepliću se s tradicijom i simbolikom, čineći ga idealnim izborom za ove blagdane.

Simbol zajedništva i posta:

U duhu obiteljskog okupljanja i topline, bakalar se tradicionalno priprema uoči blagdana koji naglašavaju zajedništvo i duhovnu obnovu. Veliki petak, obilježen postom, nudi bakalar na bijelo kao savršenu alternativu za jedinstveni obrok “do sita”. Njegova neutralnost i raznolikost u kombiniranju s drugim namirnicama, poput povrća, palente ili tradicionalnih tjestenina poput pljukanaca, čine ga idealnim za ovu priliku.

Bakalar Mantecato: Vrhunski užitak bez kompromisa:

Kako biste s lakoćom pripremili ukusan i autentičan obrok, u našoj ponudi pronaći ćete vrhunski bakalar na bijelo Mantecato. Proizveden s ljubavlju i strašću obitelji Banko, Mantecato donosi izvanrednu kvalitetu i bogatu aromu u vaše kuhinjske avanture. Dostupan u četiri okusa – klasik, sa zelenim paprom, kaparama i maslinama – Mantecato nudi raznovrsnost koja zadovoljava sve ukuse.

Uskrsni blagdan: Kvaliteta umjesto kvantitete:

Uskrsno okupljanje obitelji oko bogato ukrašenog stola simbol je radosti i zajedništva. No, važno je naglasiti da kvantiteta jela nije u fokusu. Umjesto toga, fokus je na kvaliteti odabranih namirnica i pažljivoj pripremi jela. Bakalar Mantecato, svojom izvanrednom kvalitetom i bogatim okusom, savršeno se uklapa u ovu filozofiju. Njegova jednostavnost i rafiniranost čine ga savršenim dodatkom uskršnjoj trpezi, doprinoseći ukusnom i autentičnom doživljaju.