Prirodni i neodoljivi Alden proizvodi

Obiteljska tradicija i način proizvodnje Alden proizvoda nije mijenjan od prvog dana, ni u recepturi ni u sastavu. Ovakva je praksa mali dio priče o uspješnosti Aldena koji svoj bakalar dobavlja iz dugogodišnje norveške sušare kako bi se očuvale nutritivne vrijednosti ove, mnogima omiljene ribe. Nabavljeni suhi bakalar se nakon višesatnog namakanja kuha, a potom se ručno odvajaju koža i kosti. Fileti očišćenog bakalar idu u proces miksanja u kojem se dodaju začini, a cijela procedura ne može proći bez visokih sanitarnih kriterija i provjera sve od nabave, preko proizvodnje i distribucije. Rezultat je proizvod visoke kvalitete i nevjerojatnog okusa- bakalara na bijelo Mantecato. Bakalar Mantecato 100% je prirodan proizvod bez dodatnih konzervansa, aditiva i umjetnih boja, a također ne sadrži gluten. Dostupnost u četiri okusa- klasik, sa zelenim paprom, maslinama i kaparama zadovoljiti će različite ukuse i preferencije, a osim vrhunske arome, bakalar se rado konzumira zbog njegove nutritivne vrijednosti. Bakalar je naime bogat omega-3- masnim kiselinama, odlična je izvor vitamina B3, B6 i B12 i vrlo kvaliteta izvor proteina. Konstantno širenje poslovanje i praćenje trendova, omogućuje nam da se prilagođavamo zahtjevima naših potrošača i s ljubavlju promičemo zdravu prehranu.