Tradicionalni okusi Aldena za nezaboravne gastronomske užitke

Sasvim malo truda i sastojaka vam je neophodno za ukusan i hranljiv obrok, i zato se opustite i pripremite se na male savjete koje će vašu trpezu učiniti sasvim neodoljivom.

Tradicionalni okusi Aldena, kao što njegovi vjerni obožavatelji znaju, sastoje se od namaza od bakalara sa različitim varijantama. Bilo da više volite masline, zeleni papar, s kaparima ili klasik okus – već godinama nudimo provjerene recepte koji vaše zalogaje čine fascinirajuće ukusnim.

Najbolje je da kombinirate naše zdrave namaze sa jednostavim jelima koja se brzo prave. Riječ je o dobro znanoj palenti, ali tu je i uvijek neodoljiva posutica sa bakalarom koja je uvijek odličan izbor. Palenta u kombinaciji sa bakalarom može služiti kao idealna opcija za doručak, jer je nutritivan obrok koji daje energiju za cijeli dan. S druge strane, posutice s bakalarom će oduševiti sve ljubitelje domaćeg tijesta koji vole začiniti svoje zalogaje vrhunskim namazom od ribe sjevernih mora. Bakalar se idealno slaže uz posutice i može učiniti bilo koju večeru neodoljivo ukusnom, a koje ćete definitivno ponavljati nakon prvog kušanja.

Koja je vaša željena opcija? Javite nam obavezno.