POKLON PAKET ZA POSLOVNE PARTNERE

Gdje biste bili bez svog poslovnog partnera? On ili ona je vjerojatno jedan od ljudi s kojima provodite puno vremena i koji uistinu razumije težak posao koji radite zajedno. Kako biste svom partneru odali priznanje za sve njegove sate i naporan rad, razmislite o posebnom poklonu. Ali što čini dobre darove za poslovne partnere?
Mi ćemo vam pomoći u tome! Upravo Alden Bakalar u posebnim paketima nudi objedinjene najbolje proizvode lokalnih proizvođača Istre, koji čine savršen poklon. Svoje poslovne partnere možete razveseliti našim specijalnim Deluxe paketom čiji će ih sadržaj oduševiti!
Paket sadrži široku lepezu kvalitetnih istarskih proizvoda: pjenušac “Šinjorina” obitelji Perušić , domaću blagdansku paštu Klare Marić, Alden bakalar u tri okusa s maslinama, sa zelenim paprom i s kaparima, čokoladu Vilma, prirodni sapun od meda u izradi Vesna Thiele, extra djevičansko maslinovo ulje Beakovich kao i tradicionalne medenjake Vilma slastica. Osim što na taj način pružate podršku lokalnim istarskim proizvođačima, ovo je sjajna ideja za originalan i ukusan poklon!