Originalan i kvalitetan poklon za prijatelje, obitelj, poslovne partnere..

Želite imati originalan poklon za Vašu obitelj, prijatelje, poslovne partnere i druge drage osobe? Mi imamo idealno riješenje!
Svima se često desi da „razbijaju glavu“ pokušavajući smisliti savršen poklon za nekoga. Želimo ga iznenaditi lijepim, autohtonim, divno upakiranim, finim i korisnim poklonom. Hrvatska nudi pregršt predivnih i autohtonih proizvoda, i jedan od njih, koji mi preporučamo je bakalar!
Alden nudi razne proizvode od bakalara, od klasičnog sušenog bakalara ili namaza Mantecato, svi proizvodi su napravljeni s iznimnom pažnjom kako bi zadovoljili nepce svakog gurmana. Bakalar Mantecato, gotov riblji specijalitet, možete kušati u četiri varijante: klasični, s kaparama, zelenim paprom ili maslinama.
Ono što ove proizvode čini odličnim poklonom za sve jeste činjenica da je bakalar Mantecato 100% prirodan proizvod bez dodatnih konzervansa, aditiva i umjetnih boja, a također ne sadrži gluten.
U ponudi osim namaza od bakalara i sušenog bakalara, možete pronaći i domaće istarske proizvode te prirodnu kozmetiku. Dođite kod nas, izaberite proizvode i oduševite se najboljim i najoriginalnijim poklonom!