Najkvalitetniji proizvodi od bakalara za zdravi početak godine

Iako se božićnoj blagdanskoj trpezi veselimo tijekom cijele godine i neizmjerno uživamo u njezinoj toplini, okusima i poznatosti, zbog svoje kaloričnosti i nutritivnog indeksa ova jela često negativno djeluju na naše trenutno zdravlje i eventualnu pojavu viška kojeg kilograma.
Kako bi novu godinu započeli izbalansiranog zdravlja i nahranjenog tijela, uvijek biramo proizvode od bakalara izvrsne kvalitete koji uz neizmjerno privlačan ukus pružaju i nepregledne zdravstvene prednosti. Bogat omega-3 masnim kiselinama te visokim razinama vitamina B12 i B16, bakalar sudjeluje u očuvanju krvnih žila i regulaciji krvnog tlaka čime izravno štiti od bolesti kardiovaskularnog sustava i dijabetesa. Prednosti tu ne staju – bakalar je izvrstan izvor proteina, različitih minerala te sadrži vrlo niske razine štetnih masnoća. Također, statusu bakalara kao nutritivne bombe pridonosi i način njegove pripreme koja je najčešće lagana i jednostavna. To je slučaj i u našim namazima od bakalara koji su od 100% prirodnih sastojaka te se svojom svježinom lako uklapaju uz svaku namirnicu i u svako jelo.
Odaberite bakalar Mantecato u klasičnoj varijanti, s maslinama, kaparima ili zelenim paprom i uživajte u savršenstvu okusa uz dodatak nemjerljive zdravstvene zaštite.