Bakalar Mantecato- tradicija pripreme bakalara na bijelo

Bakalar na bijelo delicija je koja korijene vuče u daleku povijest. To je tradicionalni okus koji je nezaboravan dio svih blagdanskih okupljanja i posebnijih prilika. No, mi se trudimo stvarati uspomene svaki dan, kako bi naši proizvodi svakodnevno bili dio zajedništva i pomagali stvarati nezaboravne uspomene obiteljskog stola.

Kako to često volimo reći, nama je bakalar u genima, poštujemo tradiciju, a istovremeno poboljšavamo i olakšavamo distribuciju naših proizvoda do svakog stola na kojemu je bakalar dobrodošao. Kako bakalar ima brojne dokazane dobroditi za zdravlje, nema razloga da ga ne konzumiramo svaki dan.

U našoj trgovini možete pronaći Bakalar Mantecato u konzervama, napravljen bez aditiva i konzervansa, a rok trajanja mu je produžen procesom sterilizacije. Bakalar Mantecato nudi se u različitim varijantama– bakalar s kaparima, s maslinama i zelenim paprom. Kako se kaže, za svakoga ponešto.

Kako već znate, dodatni plus bakalaru daje visok udio aminokiseline triptofana, molekule koja ima važnu ulogu u opuštanju i spavanju. Triptofan je aminokiselina nužna za tjelesnu sintezu serotonina, koji popularno nazivamo „hormonom dobrog raspoloženja“. Stoga, da biste bili i siti i sretni, posjetite nas i uživajte u našem Montecato bakalaru stvarajući uspomene baš svaki dan.