Aldenova preporuka za ukusne zalogaje „s nogu“

Savršeni baguette kruh, idealan tost ili najukusniji tost-sendviči – svima im je zajedničko jedno: izvana bi trebali biti zlatni i hrskavi, a iznutra nas osvojiti svojom mekoćom. No, bez ukusnih dodataka, niti jedan kruh neće baš lako “pasti”. Zato smo pripremili ideje kako iskombinirati neke od vaših omiljenih balakar namaza s ovim ukusnim zalogajima od tijesta.

Bilo da ga pravite kod kuće ili kupujete u nabavci, hrskav i ukusan baguette možete kombinirati sa svježim klasičnim namazom od bakalara. Prethodno premažite baguette s malo maslinovog ulja, i dodajte cherry rajčice i crni papar: bit će to izvrstan obrok ili međuobrok.

S druge strane, svježi tostovi premazani bakalarom sa zelenim paprom, s malo crvenog luka i komadićima sira idealni su za laganu večeru kod kuće. Volite li ljuto, dijon senf savršeno će začiniti vaše tostove i dati im onu ​​slasnu i pomalo „ljutu“ notu.

Tost sedviči, koji uvijek dobro služe kao zgodni obrok za goste, moraju se pripremiti sa sirom po želji. Uz ovu kombinaciju dobro će pristajati namaz od bakalara s maslinama i nasjeckanim mladim lukom. Nakon toga vruće sendviče možete lagano premazati maslacem. Za dodatnu vizualnu kreaciju, zabodite čačkalicu u prepečeni tost, s nekoliko maslina nabodenih na vrhu. Izvrsno i za oči i za nepce.

Imate li svoju omiljenu “Alden” zakusku i kako vi kombinirate svoje omiljene namaze od bakalara?