Alden Bakalar predstavlja: Namaz od tune i namaz od lososaS ponosom predstavljamo dva nova proizvoda u svom asortimanu – Namaz od tune i namaz od lososa. Novi proizvodi donose vrhunski okus i nutritivnu vrijednost, dodatno obogaćujući ponudu i pružajući ljubiteljima morskih delicija još više razloga za uživanje.

Namaz od tune je pažljivo pripremljen koristeći najfinije komade tune, spojene u kremastu i aromatičnu smjesu koja zadovoljava i najzahtjevnije gurmane. Ovaj proizvod je idealan za brze i ukusne obroke, bilo kao namaz na kruhu, dodatak salatama ili sastojak u sendvičima. Namaz je bogat proteinima, omega-3 masnim kiselinama i esencijalnim nutrijentima, pružajući zdravu i uravnoteženu opciju za svakodnevnu prehranu.

Namaz od lososa donosi luksuzni okus lososa u praktičnom obliku namaza. Ovaj proizvod je rezultat kombinacije vrhunskog lososa i savršeno balansiranih začina, stvarajući jedinstven gastronomski doživljaj. Namaz je izvrsna opcija za doručak, užinu ili večeru, obogaćen vitaminima, mineralima i zdravim mastima. Njegova kremasta tekstura i bogat okus čine ga savršenim dodatkom za kanapee, salate ili jednostavno kao namaz na svježem kruhu.

Alden Bakalar ostaje posvećen visokim standardima kvalitete i održivosti. Namaz od tune i lososa su proizvedeni od pažljivo odabranih sirovina, osiguravajući da svaki zalogaj bude ne samo ukusan već i siguran za konzumaciju. Održiva proizvodnja i odgovorno ribarstvo su ključni principi u poslovanju Alden Bakalara, pridonoseći očuvanju morskih resursa i okoliša.