Petak- dan za ribu

Mnoga kućanstva petkom uživaju u ukusnom bakalaru na obiteljskom ručku ili zajedničkoj večeri. No, zašto ne biste isprobali nešto novo? Iako je bakalar sam po sebi izuzetno ukusan i ne zahtijeva previše začina ili posebnih priloga, postoje neki trikovi i recepti koji mogu dodati novu dimenziju ovoj ribi. Zašto se ne biste igrali s različitim načinima pripreme ili dodavanjem neočekivanih sastojaka kako biste stvorili jedinstveno iskustvo za svoje okusne pupoljke?

Priprema bakalara zahtijeva istu količinu ljubavi i poštovanja kao i kod pripreme svake kvalitetne namirnice. To je proces kuhanja koji hrani dušu i obitelj. Nemojte dopustiti da vrhunska namirnica izgubi svoju vrijednost zbog lošeg maslinovog ulja ili nekvalitetnog češnjaka koje koristite za pripremu. Potrudite se nabaviti najbolje sastojke – kvalitetan krumpir i domaći češnjak, kako biste osigurali vrhunski okus. Važno je uložiti trud u svaki korak pripreme, jer će se to sigurno osjetiti u konačnom jelu koje će vas i vaše goste oduševiti.