
Bakalar – simbol očuvanja tradicije
Tradicija u velikom dijelu Hrvatske nalaže da se za Badnjak priprema i jede bakalar. Gotovo svaka obitelj ima svoje recepte i načine na koji ga priprema. No ipak, imamo riješenje za sve one koji ovih dana ne stignu kuhati, kao i za one koji Badnjak radije provode zabavljajući se u gradu u društvu najbližih. Upravo u duhu Božića, obitelj Banko zajedničkim snagama na temelju obiteljske tradicije proizvodi i nudi gotov riblji specijalitet Mantecato koji možete isprobati u četiri okusa: klasik, sa zelenim paprom, kaparom i maslinama, a svi su proizvedeni bez konzervansa, aditiva i umjetnih boja. Mantecato se odlično slaže s drugim namirnicama poput povrća, palente ili tradicionalne tjestenine kao što su pljukanci, a odabir odgovarajućeg okusa bakalar Mantecato je na Vama. Za nezaboravan Božić i uživanje u gastronomskim specijalitetima isprobajte zdrav i aromatičan bakalar na bijelo Mantecato!